Strona główna/Urząd/Aktualności/Gastro LAB w Raciborzu. Jak prowadzić rentowny biznes w (..)

Gastro LAB w Raciborzu. Jak prowadzić rentowny biznes w branży gastronomicznej

2023-10-05
Jak prowadzić rentowny biznes w branży gastronomicznej? Co można poprawić i po jakie rozwiązania sięgnąć, by poprawić zyski? Zapraszamy przedsiębiorców z branży gastronomicznej na spotkanie, które już 19 października odbędzie się w raciborskiej pizzerii Emilia Romagna (Pl. Wolności 5). Zaczynamy o 9:00. Naszym gościem będzie Sławek Głomski, kucharz i doświadczony menedżer. Plan spotkania: 9:00 - 9:10 | Poranna kawa, przedstawienie programu spotkania i idei spotkań Gastro Lab; 9:10 - 10:10 | Sławek Głomski: "Mentalne zmiany w sposobie zarządzania restauracją, czyli co zrobić, żeby prowadzić rentowny biznes w branży gastronomicznej" 1. Diagnoza obecnego stanu zarządzania i identyfikacja kluczowych obszarów, w których wymagane są zmiany. - Omówienie bieżących wyzwań i barier - Prezentacja danych finansowych ilustrujących efekty obecnego podejścia do zarządzania 2. Adaptacja Nowych Filozofii i Narzędzi Zarządzania: - Prezentacja nowoczesnych modeli zarządzania finansami i operacjami, które promują rentowność 3. Plan Działania i Implementacja: - Określenie konkretnych kroków do wprowadzenia zmian w zarządzaniu - Ustalenie harmonogramu i odpowiedzialności za implementację nowych praktyk 10:10 - 11:00 | Dyskusja, wolne wnioski, podsumowanie spotkania. BIO prelegenta Sławek Głomski - kucharz, doświadczony menedżer restauracji z wieloletnim stażem w środowisku międzynarodowym. Specjalista w zakresie zarządzania podmiotami żywienia zbiorowego, właściciel firmy i platformy szkoleniowej, konsultant biznesu gastronomicznego. Jako przedsiębiorca, wspiera branżę gastronomiczną w ramach konsultacji i realizacji projektów w zakresie optymalizacji kosztów prowadzenia lokali jak i zarządzania personelem. Więcej na stronie: https://www.finansewgastronomii.pl/kim-jestem/ Spotkanie jest bezpłatne, aby wziąć w nim udział wystarczy się zarejestrować. Zapraszamy przedsiębiorców z branży gastronomicznej z całego regionu.
 
*** Gastro Lab w Raciborzu: Mentalne zmiany w sposobie zarządzania restauracją, czyli co zrobić, żeby prowadzić rentowny biznes w branży gastronomicznej data: 19 października 2023 r. | godz.: 9:00-11:00 miejsce: Emilia Romagna (Plac Wolności 5, Racibórz) prelegent: Sławek Głomski Zapisy:    
do góry